Nittio år är en lång tid. Eller kort. Alldeles beroende på vilket tidsperspektiv man väljer. Men under denna tid har många människor haft sin andliga hemvist i ”Filla” i Timrå. Många av våra tidigare medlemmar har naturligtvis lämnat det jordiska för att gå till en annan hemvist i himlen. Många har också under en längre eller kortare tid vistats i församlingen, som medlemmar eller som besökare.

Vi tycker att det skulle vara trevligt att få träffa och umgås med tidigare medlemmar och vänner och på så sätt fira dessa nittio år under gemytliga former. Vi har tänkt oss att börja på lördagskvällen med ett ”väckelsemöte” i gammal god stil där vi väcker minnen till liv i form av vittnesbörd, sånger, musik, hälsningar och allt annat som hör till. Alla kan medverka för att skapa en trevlig stämning och gemenskap!

Vi får bli lite nostalgiska, komma ihåg hur det var på den gamla ”goda” tiden. Vilka sånger sjöng vi, vilka uppträdde på estraden och så vidare. Det finns säkert många som har anekdoter ur församlingens liv som tål att berättas. Kanske vi rent av skulle kunna sjunga lite gammal god ”strängmusik” tillsammans! Alltsammans i en avslappnad atmosfär och med gott humör.

ANMÄLAN SENAST 2014-12-15

För att vi ska kunna planera på ett bra sätt så måste du/ni anmäla dig/er! Särskilt viktigt är att du/ni anmäler deltagande i jubileumsmåltiden på lördagskvällen.

Enklast gör man det genom att skicka ett e-mail eller ringa/sms:a till:
mats.linden@brandexperten.se Tel./sms 070-141 37 00 eller 060-57 37 74
stig.robertsson@telia.com Tel./sms 070-555 75 30

Program för Jubileumshelgen 30/1-1/2 2015

OBS! Ni får jättegärna komma redan på fredag kväll den 30/1. Boende är bokat på Lögdö Herrgård. Kostnaden för boendet är vanligt vandrarhemspris 200:-/natt exkl. lakan o handduk. Fredag från kl. 18.00 serveras det soppa på Lögdö Herrgård. Sedan blir det en trevlig kväll för alla som har kommit, där vi får umgås utan någon tidsgräns. Så ta med fotoalbum eller något annat som vi höjer stämningen med.

  • Lördag kl 14.00 samlas vi i ”Filla Timrå”, då vi börjar öva för kvällens möte, där vi ska sjunga lite gamla strängmusiksånger. Efter övningen så blir det kaffe o macka.
  • Lördag kl 17.00 är det väckelsemöte där vi ska stå för medverkan med sång o musik. Så ta med era instrument. Efter mötet så är det jubileumsmiddag ute på Lögdö. Det är viktigt att ni anmäler Er till detta! (så vi vet hur många vi ska laga mat till).
  • Söndag kl. 11.00 Förmiddagsmöte, därefter är det Kyrkkaffe med något gott till. Därefter skiljs vi åt och förbereder oss till 100-års högtiden 2025.

Välkommen att fira med oss som fortfarande är kvar i Timrå!

Hälsningar från jubileumskommittén!

Recent Posts
Kontakta oss

Skicka ett email så hör vi av oss så snart som möjligt!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search