Focus är öppet fredagar mellan 20:00 och 23:00.

Några aktiviteter:

  • 23 November: Badhuset

Focus är ett alkoholfritt ungdomscafé som arrangeras av Timrå Pingst varje fredag mellan klockan 20:00 och 23:00. Alla barn och ungdomar från årskurs 4 och uppåt är välkomna. Är man yngre behöver man ha med sig sin förälder under den tid man är på Focus.

Under kvällens gång kan man spela biljard, pingis, sällskapsspel och ibland kolla på någon film eller fotbollsmatch. Det går även att köpa godis, läsk eller en toast i vårt café. Cirka klockan 21:30 brukar det vara en kort samling uppe i kyrksalen där vi ber en bön, sjunger en lovsång och där någon av ledarna pratar om Jesus, den kristna tron eller något annat utifrån Bibeln.

För att vara säker på om Focus är öppet finns alltid den senaste informationen i kyrkans kalender.

För mer information, ring till Focus ledare Roger Henriksson: 0705-79 72 44.

Recent Posts
Kontakta oss

Skicka ett email så hör vi av oss så snart som möjligt!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search