Gudstjänst

Varje söndag firar vi församlingens huvudgudstjänst. Vi samlas för att lovsjunga, be och studera Guds ord tillsammans. Se vår kalender för mer information. Just nu livesänder vi så mycket som möjligt via vår facebooksida – Timrå Pingst men vi träffas också i kyrkan.

Äventyret

Oftast samlas barnen till sin egen gudstjänst. De deltar en liten stund i de vuxnas gudstjänst, men sedan går de ner till sina grupper. De allra yngsta har sin grupp där bibeltexter levandegörs och barnen blir bekanta med budskapet. Mellanstadiebarnen samlas till sin bibelklass där det mer ingående undervisas utifrån de bibliska texterna.

Youth Timrå

Observera! Just nu träffas vi inte pga rådande pandemi.

Focus är ett alkoholfritt ungdomscafé som arrangeras av Timrå Pingst varje fredag kväll. Alla barn och ungdomar från årskurs 4 och uppåt är välkomna och vid behov och i överenskommelse med föräldrar så skjutsar vi hem era ungdomar vid klockan 23:00.

Under kvällens gång kan man spela biljard, pingis, sällskapsspel och ibland kolla på någon film eller fotbollsmatch. Det går även att köpa godis, läsk eller en toast i vårt café. Cirka klockan 21:30 brukar det vara en kort samling uppe i kyrksalen där vi ber en bön, sjunger en lovsång och där någon av ledarna pratar om Jesus, den kristna tron eller något annat utifrån Bibeln.

Utöver detta så åker vi ibland iväg till badhuset, spelar innebandy eller något liknande.

Vill du vara säker på att få senaste informationen om vad som händer på Focus? Gå in på Facebook och bli medlem i Focus Facebook-grupp eller klicka här för att se vad som händer på Youth.

Missionsgruppen

Observera! Just ni träffas inte missionsgruppen pga rådande pandemi.

Missionsgruppen samlas varje måndag klockan 11:00 och de är speciellt engagerade i hjälparbete för Ukraina genom att sticka varma tröjor, filtar etc. för barn i Ukraina.

 

LP

Observera! just nu träffas vi inte p.g.a. rådande pandemi.

Varje tisdag klockan 19:00 är det LP-möte i Pingstkyrkan. LP-kontakten vänder sig till dig med beroendeproblem och som vill ha stöd och motivation att förändra din och dina anhörigas livssituation. Vi erbjuder också hjälp i kontakten med olika myndigheter och sjukvård m.m. För oss finns inga hopplösa fall. Vi hjälper alla människor med alkohol-, drog- och spelberoende att hitta vägen till ett fungerande liv.

Bön för Timrå

Observera! Just nu sker träffarna genom livesändning via Timrå Pingst facebook.

Varje onsdag klockan 19:00 är det Bön för Timrå. Här ges möjlighet till ett öppet Bibelsamtal där Ordet är i centrum och alla får komma till tals. Efter Bibelsamtalet ber vi tillsammans för Timrå, personliga böneämnen, församlingen och våra missionärer.

Ungdomskören

Observera! Just nu träffas vi inte p.g.a. rådande pandemi.

Ungdomskören är öppen för alla från årskurs 7 och uppåt. Vi sjunger sånger på både svenska och engelska och ibland har vi en dans till.

Bilda

Vår studie- och kulturverksamhet görs i samverkan med Studieförbundet Bilda.

Bildalogotype_svartochrod

Kontakta oss

Skicka ett email så hör vi av oss så snart som möjligt!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search