Gudstjänst

Varje söndag firar vi församlingens huvudgudstjänst. Vi samlas för att lovsjunga, be och studera Guds ord tillsammans. Se vår kalender för mer information.

Äventyret

I vår församling har barnen något som kallas Äventyret. Dit går man från 3 års ålder. De deltar en liten stund i de vuxnas gudstjänst, sedan går de till sin egen Gudstjänst.

Youth Timrå

Alla barn och ungdomar från årskurs 4 och uppåt är välkomna och vid behov och i överenskommelse med föräldrar så skjutsar vi hem era ungdomar vid klockan 23:00. Under kvällens gång kan man spela biljard, pingis, sällskapsspel och ibland kolla på någon film eller fotbollsmatch. Det går även att köpa godis och läsk i vår lilla kiosk. Vi brukar ha en samling kort samling  där vi ber en bön, sjunger en lovsång och där någon av ledarna pratar om Jesus, den kristna tron eller något annat utifrån Bibeln. Utöver detta så åker vi ibland iväg till badhuset, spelar innebandy eller något liknande.

Missionsgruppen

Missionsgruppen samlas varje måndag klockan 11:00 och de är speciellt engagerade i hjälparbete för Ukraina genom att sticka varma tröjor, filtar etc. för barn i Ukraina. En trevlig gemenskap för alla. Det blir alltid lite fika och kaffe och en kort andakt.

LP

Varje tisdag klockan 19:00 är det LP-möte i Pingstkyrkan. LP-kontakten vänder sig till dig med beroendeproblem och som vill ha stöd och motivation att förändra din och dina anhörigas livssituation. Vi erbjuder också hjälp i kontakten med olika myndigheter och sjukvård m.m. För oss finns inga hopplösa fall. Vi hjälper alla människor med alkohol-, drog- och spelberoende att hitta vägen till ett fungerande liv.

Bön & Bibelstudium

Varje onsdag klockan 18:30 är det Bön i församlingsvåningen. Då går vi in från baksidan av kyrkan. Vi delar böneämnen och ber tillsammans. 19:30 börjar Bibelstudiet. Vi brukar fika mellan bön och bibelstudium men man kan komma direkt till bibelstudiet om man vill. Man kan hoppa in när som helst på terminen.

Bilda

Vår studie- och kulturverksamhet görs i samverkan med Studieförbundet Bilda. Bildalogotype_svartochrod
Kontakta oss

Skicka ett email så hör vi av oss så snart som möjligt!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search